Sobre nosaltres

Cynthia Knight

ICE ANGELS co-founder i redactora principal

En l'equip d'ICE ANGELS, ens enorgulleix oferir-te una experiència de compra exclusiva, on la moda de luxe es troba amb la conveniència en línia. Som més que una plataforma, som el teu passaport al món de l'elegància, oferint-te una cuidada selecció de les marques més prestigioses del món.

El nostre compromís és brindar-te un aparador virtual que reflecteixi el teu estil únic. Des de les últimes tendències fins a peces atemporals, el nostre catàleg és una celebració de la diversitat de la moda d’alta gamma. Treballem incansablement per a assegurar-nos que la teva experiència de compra sigui tan excepcional com les peces que oferim.

Tot per l’amor a la moda.

Fashion changes, but style endures - Coco Chanel
Premis i assoliments
La nostra filosofia

En el nostre present, ICE ANGELS connecta de manera excepcional a apassionats de la moda en més de 190 països i territoris, fusionant articles provinents de més de 50 països i associant-nos amb més de 1,400 de les marques més exclusives, boutiques i grans magatzems a nivell mundial.

Ens enorgulleix proporcionar una experiència de compra genuïnament singular, atorgant accés a la més extensa selecció de luxe a través de la nostra plataforma unificada.

REVIEWS

"Ice Angels élève l'expérience de shopping en ligne. Des trouvailles exclusives à un service client de premier ordre, c'est un havre de mode de luxe. Des livraisons rapides et des sélections soigneusement choisies font de chaque achat une déclaration de style personnelle."
Chloe Gauthier
"Siempre me sorprendeis con vuestraamplia gama de diseñadores. No se trata solo de nombres conocidos; hay joyas escondidas esperando ser descubiertas. Las recomendaciones personalizadas mejoran la experiencia de compra, y el servicio al cliente es insuperable."
Luis Cortés
"Платформа приносит передовую моду к вам на ладонь. Простая навигация и легкий процесс оформления заказа делают всю покупку легкой и приятной. Хотя цены соответствуют качеству, иногда акции и скидки добавляют восторга."
KATERINA SMIRNOVA
"ICE ANGELS is my go-to for luxury fashion. The range of designers is unbeatable, and the exclusive pieces make every purchase feel special. Quick shipping and top-notch customer service seal the deal. Highly recommended!"
Matthew Johnson
Cistella de la compra